nieuws

Bericht uit Zeewolde Actueel van 26 februari 2012 

AMR taxi van start

Roshdy Abdelnaby en zijn echtgenote Marja zijn maar wàt blij dat ze hun taxibedrijf mogen starten in Zeewolde en omgeving. Vanaf dinsdag 19 februari zijn alle vergunningen binnen om klanten in en om Zeewolde gerieflijk naar de plaats van bestemming te brengen.

De naam AMR staat voor Abdelnaby, Marja en Roshdy. Grappige bijkomstigheid is dat hun jongste zoon ook Amr heet. Hij is daar best een beetje trots op, al is de naam een beetje toeval.

Roshdy is al jaren taxichauffeur geweest bij diverse taxibedrijven in Zeewolde, Harderwijk, Almere en Ermelo. Hij vervoerde particulieren, scholieren en deed ook veel ziekenvervoer. Door de economische crisis had hij bij deze bedrijven echter kortdurende arbeidscontracten. Reden genoeg om voor zichzelf te beginnen. ‘Ik vind taxichauffeur een heel leuk beroep!’vertelt Roshdy enthousiast. ‘Ik ben gek op autorijden en houd van menselijke contacten. Ik praat graag met mensen.’

Vrijwel alle tijden in de week is AMR-taxi bereikbaar, ook in het weekend als mensen zich naar huis willen laten rijden na een avondje uitgaan. De tarieven zijn klantvriendelijk laag. Vaste bestemmingen, zoals Harderwijk of Schiphol hebben een vast tarief. Eventuele files naar het vliegveld worden niet doorberekend. Ook zijn vaste tijden in de week mogelijk, zoals bijvoorbeeld een bezoek naar een fysiotherapeut. Pinnen is mogelijk in de taxi. De klanten hoeven niet met contant geld op zak op stap.

Ook echtgenote Marja is zeer verheugd. Zij verzorgt de gehele administratie. Beiden hebben ze er enorm veel zin in om van Roshdy’s hobby zijn beroep te kunnen maken. Voor meer informatie: info@amrtaxi.nl / www.amrtaxi.nl / 06- 310 65 700