Blog

Wij willen al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen velen weer te mogen begroeten in het nieuwe jaar. Iedereen een mooie jaarwisseling.

Zomervakantie voorbij

Voor ons geen echte vakantie, maar juist een drukke periode die goed is verlopen.  We hebben veel vakantie- en festivalgangers naar tevredenheid kunnen vervoeren. Nu zijn de scholen weer begonnen, maar er staan nog heel wat Schiphol ritten in onze planning dankzij vele trouwe klanten.

Mei vakantie

Het wil in Nederland nog niet echt voorjaar worden, hoewel de natuur het wel laat zien. Wij merken het dat er veel mensen het buitenland opzoeken door. Wij mogen weer veel klanten naar Schiphol vervoeren. Fijne vakantie allemaal!

Wijziging vaste tarieven

Per 1 januari 2023 verhogen wij onze vaste tarieven tussen Zeewolde en Schiphol met 5 euro. Wij voeren een nachttarief in voor de nachtritten (tussen 0:00 en 6:00 uur) door de week, dit zal 10 euro worden bovenop het normale tarief. De tarief tabel zal op 1 januari worden aangepast.

 

Vernieuwd

Na jaren trouwe dienst hebben wij onze Skoda Superb ingeruild voor een (bijna) nieuwe Ford Mondeo.   Alleen de belettering ontbreekt nog, maar verder is de auto volledig taxi klaar.  Met ruim 250.000 km op de teller ontstonden er toch wat vaker storingen aan de Skoda. Met de nieuwe Ford hopen wij u betrouwbaar en comfortabel van dienst te kunnen zijn.

   

 

Helaas

Door de enorme stijging van de brandstofprijzen hebben wij ons genoodzaakt gezien om onze vaste prijzen iets te verhogen.

Pendeldienst

In verband met de afsluiting van de Knardijk de komende 2 weken van 7 tot 21 februari, verzorgen wij in opdracht van Connexxion weer een pendeldienst door het centrum van Zeewolde, om de verschillende buslijnen op elkaar aan te laten sluiten.  De bussen rijden niet door het centrum, omdat zij om moeten rijden en anders het normale tijdschema niet kunnen halen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *